U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De schilderwerken van Tiny de Bruin geven aan de hand van het centrale thema ‘Patronen van het leven’ een indruk van verschillende bepalende momenten uit een mensenleven. Ze vertellen in één oogopslag het verhaal van de veranderingsprocessen die zo belangrijk zijn in het leven.

 

Tiny de Bruin over haar werk: “de inspiratie haal ik uit de natuur, mijn directe omgeving en verhalen die ik hoor of lees. Vrolijke kleuren en wilde schilderijen zijn een uiting van creativiteit en enthousiasme. Zachte kleuren zijn meer een uiting van een melancholieke bui. Vaak concentreer ik me op een detail van het geheel en werk ik dat uit tot een abstract ontwerp. Inmiddels worden mijn schilderijen ook beïnvloed door een spiritueel persoonlijk ontwikkeling traject waar ik in 2005 aan begonnen ben. Ik wil met mijn schilderijen een moment creëren waarbij het denkproces stopt en de intuïtie het overneemt.” De werkstukken zijn een combinatie van papier of canvas en acrylverf, waterverf incidenteel olieverf.

 

Tiny heeft zich altijd met tekenen en kunst bezig gehouden en begeeft zich ook graag tussen kunstenaars. Momenteel organiseert zij mede de kunstmanifestatie ARTIFEST in Lelystad.

Werk van Tiny is te bezichtigen bij 

Via Kunstroute Lelystad http://www.kunstroutelelystad.com/

Aaartnl.nl in Laren (gld) http://www.aaartnl.nl/

Huis van Steen Lelystad

Lelywonen Lelystad

Woonsuxes Lelystad

Hulshoff Leiderdorp

Galerie Scala Culemborg

Bubble Projects Beijng China, Stockholm Zweden, kunstboek

Fransastic Kunstboek, Pulizer Hotel Amsterdam

Binnekort bij Booart Kunstbemiddeling